Snel vacatures zoeken

Kandidaten

Werken bij Nováccent

Onze (bedrijfs)cultuur bepaalt voor een belangrijk deel de omgang met onze medewerkers en opdrachtgevers. Onze cultuur stoelt op een aantal van de volgende kernwaarden:

Betrokkenheid
Nováccent investeert in haar medewerkers en hun ontwikkeling, zodat iedereen zich betrokken voelt bij ons. Onze medewerkers investeren op hun beurt in de onderneming door zich volledig in te zetten voor onze opdrachtgevers en Nováccent. Zij hebben een passie voor het vak en zullen dus doorgaan totdat uitdagingen bij de opdrachtgevers zijn aangepakt en opgelost. Zij helpen onze opdrachtgevers om succesvol te zijn en maken veranderingen ten behoeve van winstgevendheid bij onze opdrachtgevers mogelijk. Onze medewerkers zijn zeer gedreven, komen hun afspraken na en stellen hoge doelen voor zichzelf. Onze medewerkers zijn trots. Trots op Nováccent, trots op de innovatieve projecten die wij uitvoeren en trots op hun professionele, ambitieuze collega’s.

Vernieuwend
Onze medewerkers zijn leergierig en staan ervoor open om vernieuwend bezig te zijn. Zij gebruiken hun creativiteit om nieuwe wegen te bewandelen om hun doelen te halen en verandering te bewerkstelligen. Niet alleen als toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers, maar ook om nieuwe mogelijkheden voor Nováccent te creëren, waardoor we altijd een stap voor blijven op onze concurrenten. Dit doen zij onder andere door hun kennis en ervaringen te delen en deze verder te ontwikkelen.

Respect
Zowel naar onze opdrachtgevers als naar onze medewerkers communiceren en werken we op een respectvolle manier. Van nature staan we dichtbij onze opdrachtgever, hun activiteiten en de markten waarin zij opereren. Onze medewerkers respecteren elkaar en helpen elkaar waar mogelijk. Zij werken samen om het beste voor onze opdrachtgevers te realiseren. Op deze manier ontstaat een professionele werkomgeving waar getalenteerde mensen zich ontwikkelen en succesvol zijn.

Arbeidsvoorwaarden

Nováccent kent een uitstekende wijze van beloning. Naast je bruto maandsalaris ontvang je ondermeer een onkostenvergoeding, een telefoonkostenvergoeding, een lease auto (of bijdrage in de vervoerskosten) en een laptop. Verder wordt er in onderling overleg een opleidingsplan (zowel persoonlijke competenties als technisch inhoudelijk) samengesteld.

Om een band met je collega's op te bouwen en te onderhouden organiseren we diverse malen per jaar een bijeenkomst waarop we je bijpraten over ontwikkelingen binnen de organisatie en/of worden er presentaties gehouden door collega's. Wij vinden het belangrijk dat je partner ook weet waar je werkt, daarom organiseren we eenmaal per jaar een informele bijeenkomst met partners om elkaar ook privé beter te leren kennen.

Een interessant scala aan ICT functies en opdrachten

Nováccent Recruitment Services is het wervingsbureau voor de Nováccent-groep. De Servicelines van Nováccent hebben een uitgebreide opdrachtenportefeuille en een breed klantenplatform. De dienstverlening van de Nováccent-groep is gebasseerd op de nieuwste en modernste technologiën. De opdrachten en vacatures zijn daardoor uitdagend, aktueel en vooruitstrevend. Dat vraagt om ontwikkelde professionals met oog voor de toekomst. De vraag naar IT-professionals binnen deze expertise blijft erg groot en neemt zelfs toe. Bij Nováccent Recruitment Services begeleiden en ondersteunen we je in het proces naar je nieuwe job of nieuwe opdracht. Het functieaanbod bij Nováccent Recruitment Services is net zo gevarieerd als de bemiddelingsmogelijkheden die we je bieden. Van MKB tot de werkgevers top 20.

Welke bemiddelingsmogelijkheden kennen wij?

  • Werving Intern: een vast dienstverband bij één van de Servicelines van Nováccent
  • Detachering: Tijdelijke opdrachten, als freelancer of als OK-Professional (zp-payrolling)
  • Werving en selectie: Een direct vast dienstverband bij één van onze opdrachtgevers
  • Detavast: Hetzelfde doel als Werving en Selectie maar dan met eerst een periode payroll bij Nováccent Recruitment Services
  • Contractbeheer / payrolling: Voor opdrachtgevers en freelancers die graag het contractbeheer en/of payrolling uitbesteden voor een risicovrij inhuurproces
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.